Welkom bij de Hervormde Gemeente Heerde!

 

Als je naar Heerde rijdt, is de torenspits van verre al te zien. De kerk staat al honderden jaren in het centrum van Heerde en is kenmerkend voor ons dorp. Al eeuwenlang komen iedere zondag christenen bijeen in dit gebouw om God te loven en te prijzen, te luisteren, stil te worden, elkaar te ontmoeten en om voor elkaar te bidden.

 

Iedere zondag houden wij twee diensten: om 9:30 uur en om 19:00 uur. Elke laatste zondag van de maand is er een Lighthouseviering die gericht is op jeugd en jonge gezinnen. De viering begint dan om 14:30 uur. Na de ochtenddiensten kun je elkaar ontmoeten in of om de oude consistorie onder het genot van een kop koffie. Daarnaast zijn er ook doordeweeks activiteiten voor jong en ouder.

 

Of je nu bent opgegroeid met het geloof of zoekende bent: je bent van harte welkom in de Johanneskerk! Wij willen je graag verder helpen in je zoektocht naar God. Daarom organiseren wij ook periodiek een Alphacursus waarin we de basis van het christelijk geloof bespreken. Als je hier meer over wilt weten, kun je contact op nemen met dominee G.J. Röben.

 

Voor meer informatie over onze gemeente, kun je terecht op onze website. Ook kun je één van onze kerkdiensten online volgen via ons YouTubekanaal, zodat je weet hoe een kerkdienst bij ons eruitziet.

 

Het oude kerkgebouw getuigt van Gods trouw over generaties heen in Heerde. ‘Hij laat niet los wat Zijn hand begon’ zoals een mooi lied zegt. We hopen je daarom ook graag een keer te ontmoeten in de Johanneskerk zodat je meer van Gods liefde kunt ontdekken